Περιμένοντας τη Βουλή για τους 15 νέους διορισμούς στη Μέση


Σε αναμονή βρίσκονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για τους 15 νέους διορισμούς στη Μέση Γενική Εκπαίδευση που ενέκρινε το Υπουργικό στην τελευταία του συνεδρία.

Μετά την απόφαση του Υπουργικού οι διορισμοί θα πρέπει να εγκριθούν από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αφού απαιτείται συμπληρωματικός προϋπολογισμός. Η Επιτροπή συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, πλην όμως το θέμα δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα. Σε περίπτωση που εγγραφεί εκτάκτως  θα εγκριθεί και θα σταλεί στην Ολομέλεια της Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή, κάτι που σημαίνει θα σταλούν οι θέσεις στην ΕΕΥ την μεθεπόμενη Δευτέρα, η οποία ανακοινώσει τους διορισμούς. Σε περίπτωση που δεν συζητηθεί το θέμα αυτή τη Δευτέρα στην Επιτροπή Οικονομικών, οι διορισμοί θα ανακοινωθούν σε 15 μέρες.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας αναμένεται εντός της εβδομάδας να προχωρήσει σε νεα ανακοίνωση στελχωση του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου, αφού οι κατοχικές αρχές απέρριψαν δύο φορές τέσσερις εκπαιδευτικούς που αποφάσισε η ΕΕΥ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










864