Πιστοποιητικό Τεχνικού Αναλυτή CFTe από το Alexander College


Το Τμήμα Επαγγελματικών Σπουδών ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS) του ALEXANDER COLLEGE ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 3 Σεπτέμβριου 2019 στη Λεμεσό, ξεκινά ο νέος κύκλος μαθημάτων για το διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό του Τεχνικού Αναλυτή Χρηματαγορών που θα παρέχεται σε εβδομαδιαία βάση, διάρκειας 6 μηνών.  

Οι επιτυχόντες θα λάβουν τo διεθνούς κύρους πιστοποιητικό του τεχνικού αναλυτή χρηματαγορών CFTe (Certified Financial Technician) το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το International Federation of Technical Analysis (IFTA-Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) και από το Society of Technical Analysis (STA-Ηνωμένου Βασιλείου). Επίσης, με την απόκτηση του διπλώματος αυτού, οι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής στο CISI Chartered Wealth Manager Qualification (CWM) και έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν μέλη στο CISI (Chartered Institute for Securities and Investment) που αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο επαγγελματικό σώμα για τους εργαζόμενους στον τομέα των  Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών & των Επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 Ο κάτοχος  τίτλου θα μπορεί να εργαστεί στις 250 επενδυτικές (forex) εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και έχουν έδρα στην Λεμεσό, Λευκωσία, Πάφο και Λάρνακα. Η επαγγελματική ομάδα του Alexander College βοηθά στην προετοιμασία του βιογραφικού σημειώματος, του προφίλ  στο LinkedIn, στην εγγραφή στα διάφορα επαγγελματικά μητρώα, στις τεχνικές συνεντεύξεων καθώς επίσης και στην υποβολή αιτήσεων ή/και διευθέτηση internship σε εταιρείες του κλάδου.      

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:

Απολυτήριο Λυκείου με γενικό βαθμό πάνω από 16/20 ή Ακαδημαϊκό Πτυχίο/ Δίπλωμα/ Μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών. Γνώση αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).

Για περισσότερες πληροφορίες στο CFTe – Alexander Professional Studies

https://professional.alexander.ac.cy/seminars/cfte/Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter

296