Πλήρης επιβεβαίωση του Paideia-News για τους αδιόριστους. Σήμερα διορισμοί, μεταθέσεις Δημοτικής


 Οριστικοποιήθηκε χθες η τραγική εικόνα  για τους διορισμούς  στην εκπαίδευση. Μετά από δύο μέρες έντονων διεργασιών, το Υπουργείο Οικονομικών και το  Υπουργείο Παιδείας  κατέληξαν στις τελικές ανάγκες τις οποίες έστειλαν στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

‘Έγκυρες πληροφoρίες του Paideia-News  αναφέρουν ότι η Επιτροπή θα ανακοινώσει σήμερα Πέμπτη τους διορισμούς - μεταθέσεις στη Δημοτική, ενώ για τη Μέση ίσως ανακοινωθούν αργότερα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επιβεβαιώνονται πλήρως οι αριθμοί που έδωσε το Paideia-News στις προηγούμενες ειδήσεις του. Συγκεκριμένα:

Δημοτική: Με τις ανάγκες που δόθηκαν μένουν αδιόριστοι 80 περίπου δάσκαλοι. Επίσης δεν επηρεάζονται καθόλου οι νηπιαγωγοί και της Ειδικής Εκπαίδευσης.

 Μέση: Περίπου 180-200  είναι  οι καθηγητές που θα μείνουν αδιόριστοι. Τα πράγματα εδώ είναι πιο περίπλοκα και γι’ αυτό δε θα μπορούν αν δοθούν αύριο.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι  θα υπάρξουν ανακατατάξεις από μεταθέσεις-μετακινήσεις που ανακοινώθηκαν ήδη αφού ο μεγάλος αριθμός αδιορίστων αλλάζει το σκηνικό και προκαλεί αλυσιδωτές επιπτώσεις.    

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154