Πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα του Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας Λεμεσού το 2012-13


Από το Διευθυντή του Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας Λεμεσού κ. Δημήτρη Καφά  πήραμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο σημείωμα αναφορικά με τις  πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του σχολείου κατά την σχολική περίοδο 2012-2013:

«Κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2012 – 2013 το Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας Λεμεσού προέβη σε ποικίλες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. Πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του ωρολογίου προγράμματος το Σχολείο διοργάνωσε δύο θεατρικές παραστάσεις.

Τα Χριστούγεννα ανέβασε τη θεατρική παράσταση «Αη Βασίλη Βασιλιά», της Βασιλικής Φωτίου, ενώ συμμετείχε στον πολιτιστικό μήνα Μαθητικής Δημιουργίας του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών με τη θεατρική παράσταση «Λυσιμάχη», του Α. Κουκκίδη.

Παράλληλα το Σχολείο διοργάνωσε Μαθητικό Συνέδριο με θέμα την ισότητα των δύο φύλων. Διοργάνωσε, επίσης, διαλέξεις με σκοπό την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου διοργάνωσε διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη των ταλέντων των μαθητών στο χορό και το τραγούδι (Talent Show).

Τέλος ο Σ.Γ.Κ του Σχολείου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Μόρφου φιλοξένησε στο Θέατρο του Σχολείου τη θεατρική παράσταση «Θύμισες και Αγάπες» της καθηγήτριας του Σχολείου μας κ. Μαρία Μιχαήλ, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των μαθητών κατά την επόμενη σχολική χρονιά.

Ευελπιστούμε ότι το Σχολείο μας θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να διαδραματίζει ένα σημαντικό πνευματικό και κοινωνικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα της κοινότητάς μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










207