ΠΟΕΔ Λεμεσού: Ιδρύεται Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων Δασκάλων - Νηπιαγωγών


Η ΠΟΕΔ Λεμεσού ανακοινώνει ότι  να προχωρήσει σε λειτουργία Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών στην Επαρχία Λεμεσού. Αναφέρει στην ανακοίνωσή της:  

 «Προς: Συμβασιούχους Συναδέλφους Μέλη της ΠΟΕΔ

Θέμα: Σύσταση Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Η ΠΟΕΔ Λεμεσού προτίθεται να προχωρήσει σε λειτουργία Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών στην Επαρχία Λεμεσού.

Η Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών ΠΟΕΔ Λεμεσού θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς την Επαρχιακή Επιτροπή και θα ασχολείται με θέματα που αφορούν τους συμβασιούχους. Παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία στους νέους συναδέλφους να αντιμετωπίσουν διεξοδικά τυχόν προβλήματα, αλλά και να διεκδικήσουν οργανωμένα, μέσω του Επαρχιακού Γραφείου ΠΟΕΔ Λεμεσού και της Παγκύπριας Κλαδικής Συμβασιούχων που θα συσταθεί, τα αιτήματά τους.

Για το σκοπό αυτό, καλούμε όσους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς (Δάσκαλους- Νηπιαγωγούς-Ειδικούς Εκπαιδευτικούς) είναι μέλη της ΠΟΕΔ και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων ΠΟΕΔ Λεμεσού, όπως παρευρεθούν στη συνέλευση συμβασιούχων, τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013, ώρα 17:00 στο Εντευκτήριο ΠΟΕΔ Λεμεσού.

Θέματα Συνέλευσης:

- Ενημέρωση

- Εκλογή Κλαδικής Επιτροπής Συμβασιούχων

-Προγραμματισμός Δράσης

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Κλαδική Επιτροπή των Συμβασιούχων να το δηλώσουν τηλεφωνικώς στον Πρόεδρο (99547890) ή στο Γραμματέα (99423223) της Επαρχιακής Επιτροπής της ΠΟΕΔ Λεμεσού το  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










250