ΠΟΦΕΝ προς πανεπιστήμια: Μην χρεώσετε με απουσίες τους φοιτητές που θα βρίσκονται στις αντικατοχικές εκδηλώσεις


Αναφέρει στην επιστολή της η ΠΟΦΕΝ:.

“Προς: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Frederick.

Θέμα: Προγραμματισμένες εκδηλώσεις καταδίκης του ψευδοκράτους και εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αντικατοχικές εκδηλώσεις καταδίκης του ψευδοκράτους και οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθούν στις 15/11 ημέρα Πέμπτη καθώς και 19/11, ημέρα Δευτέρα αντίστοιχα. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες αποτέλεσαν την επιλογή του Φοιτητικού και Μαθητικού κινήματος με κύριο γνώμονα τη μαζικότητα των εκδηλώσεων αυτών.

Και οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 10:30 το πρωί με προγραμματισμένες πορείες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν τόσο το οργανωμένο Φοιτητικό Κίνημα όσο και το οργανωμένο Μαθητικό Κίνημα.

Παρακαλούμε όπως κοινοποιηθούν οι αποφάσεις σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή συνεννόηση και πραγματοποίηση των καθιερωμένων αυτών εκδηλώσεων. Επιπλέον, ως οργανωμένο φοιτητικό κίνημα, το θεωρούμε το ελάχιστο, άδικο, οι φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, να χρεώνονται με απουσία από τα μαθήματα τους, τουλάχιστον από τις 10:30 που αρχίζουν οι εκδηλώσεις, μέχρι τις 1.00μ.μ περίπου που ολοκληρώνονται. Τα Πανεπιστήμια, οφείλουν να είναι σύμμαχοι με το οργανωμένο Φοιτητικό Κίνημα και όχι να βάζουν εμπόδια στον αγώνα του λαού μας για απελευθέρωση και επανένωση. Ως εκ τούτου, σας καλούμε να μην χρεώσετε με απουσία τους φοιτητές εκείνους που θα επιλέξουν να βρίσκονται στις αντικατοχικές εκδηλώσεις καταδίκης του ψευδοκράτους και οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Παράλληλα καλούμε τα Πανεπιστήμια, να μην προγραμματίσουν μαθήματα για τις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους για να δοθεί η ευχέρεια σε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στις πιο πάνω εκδηλώσεις.

Για σκοπούς επικοινωνίας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Μάριο Σιαμμά, τηλεφωνικώς στο 99356651 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση msiammas@gmail.com.

Με εκτίμηση

Γενική Γραμματεία ΠΟΦΕΝ”




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










135