Προκήρυξη Διαγωνισμού, για Αγορά Υπηρεσιών Μεταφοράς μαθητών από και προς τα Κ.Ι.Ε. 2018-2019


Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε ο Διαγωνισμός ΜΕ 34-18, για Μεταφορά Μαθητών από και προς τα Κ.Ι.Ε. με ταξί ή μικρά λεωφορεία για τη σχολική χρονιά 2018-2019.
Οι ενδιαφερόμενοι, για να μπορούν να υποβάλουν την προσφορά τους για τον Διαγωνισμό, θα πρέπει να συνδεθούν στο Ηλεκτρονικό Συστήμα Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement), στη διεύθυνση https://www.eprocurement.gov.cy/epps/home.do. Οι μη εγγεγραμμένοι
Οικονομικοί Φορείς μπορούν να εγγραφούν δωρεάν, ακολουθώντας τις οδηγίες στο Σύστημα. Για οποιαδήποτε βοήθεια για εγγραφή στο Σύστημα μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης του Συστήματος στον αρ. τηλεφώνου: +357 22-605050 (επιλογή 2).
Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 12:00, στη σελίδα του Διαγωνισμού που βρίσκεται στο μέρος «Πρόσφατοι Διαγωνισμοί» του eProcurement ή απευθείας στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.eprocurement.gov.cy/epps/cft/prepareViewCfTWS.do?resourceId=3481818
Ο Διαγωνισμός θα είναι ηλεκτρονικός και η κατάθεση των προσφορών και όλων των αναγκαίων εντύπων της παρούσας φάσης, θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Τονίζεται ότι αιτήσεις ή/και έντυπα που θα αποστέλλονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (Ταχυδρομείο, Φαξ, Κούριερ, email κτλ.) δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Οι εγγεγραμμένοι Οικονομικοί Φορείς προτρέπονται να συσχετιστούν με το χώρο του Διαγωνισμού, ώστε να ενημερωθούν άμεσα για τις όποιες προθεσμίες υπάρχουν και για να ενημερώνονται για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή/και τροποποιήσεις δυνατόν να προκύψουν κατά τη διεξαγωγή του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










459