Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Μητρώο Εκπαιδευτών για Επιμόρφωση Εκπαιδευτών στα Επιμορφωτικά


Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών για την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτών οι οποίοι διδάσκουν στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού την περίοδο Ιανουαρίου 2015- Ιουνίου 2016

  1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού) ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών για την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτών οι οποίοι διδάσκουν στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,, που θα προσφερθεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2015- Ιουνίου 2016.

  1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Αντικείμενο της Πρόσκλησης είναι η αγορά υπηρεσιών εκπαιδευτών για την επιμόρφωση των εκπαιδευτών που διδάσκουν στα επιμορφωτικά κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Η επιλογή των εκπαιδευτών θα γίνει με τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών.

Αναθέτουσα Αρχή είναι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού - Παιδαγωγικό Ινστιτούτο που εδρεύει στη Λευκωσία στη Διεύθυνση Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία. Αρμόδιο πρόσωπο της Αναθέτουσας Αρχής είναι η Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (www.pi.ac.cy), ή να επικοινωνήσουν με την κ. Ήβη Κουράτου (τηλ. Επικοινωνίας 22402366/ Ηλεκτρονική Διεύθυνση kouratou.p@cvearn.pi.ac.cv ή την κ. Παυλίνα Χατζηθεοδούλου-Λοϊζίδου, Προϊσταμένη του Τομέα Επιμόρφωσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (τηλ. επικοινωνίας: 22402315/ Ηλεκτρονική διεύθυνση: loishadj@cvearn.pi.ac.cv).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εν λόγω διαδικασία αφορά στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, ως τέτοια, εμπίπτει στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ του Μέρους Β του περί Συντονισμού των Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών, Έργων και Υπηρεσιών και για συναφή θέματα Νόμου του 2006 (Ν. 12 (Ι)/2006). Βάσει και της σχετικής εγκυκλίου με αρ. ΓΛ/ΑΑΔΣ 24 ΣΤ ημερομηνίας 8 Μαρτίου 2006, η εξασφάλιση της εν λόγω εξειδικευμένης υπηρεσίας δεν μπορεί να γίνει με την εφαρμογή της συνήθους διαδικασίας σύναψης συμβάσεων και έτσι χρειάζεται η εφαρμογή εξειδικευμένης διαδικασίας.

Ως εκ τούτου, και βάσει των προνοιών της πιο πάνω αναφερόμενης εγκυκλίου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ως Αναθέτουσα Αρχή, καθορίζει τη διαδικασία που θα ακολουθήσει για «τη σύναψη συμβάσεων όταν πρόκειται για τις υπηρεσίες του Μέρους Β του Παραρτήματος ΙΙ του Νόμου, βάσει των αρχών της χρηστής διοίκησης και της καλύτερης διαχείρισης των πόρων».

Επισημαίνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ως Αναθέτουσα Αρχή, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε η πιο κάτω διαδικασία, σε όλα τα στάδιά της να συνάδει με τις πρόνοιες του «περί των Γενικών Αρχών του Διοικητικού Δικαίου Νόμο του 1999» [158(I)/99].

Όλες οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










181