Ψηφίστε τον νικητή του Μαθητικού Διαγωνισμού «Καταναλωτές Εν Δράσει»


Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών του Μαθητικού Διαγωνισμού «Καταναλωτές Εν Δράσει». Ο διαγωνισμός απευθυνόταν τόσο σε μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης (σχεδιασμός αφίσας), όσο και σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης (δημιουργία βίντεο), και αποσκοπούσε στο να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκτιμήσουν τα οφέλη της ορθής καταναλωτικής συμπεριφοράς και συνείδησης.

Συνολικά έχουν υποβληθεί 250 συμμετοχές από μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης και 28 συμμετοχές από μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης. Οι μαθητές οι οποίοι θα κερδίσουν τα σχετικά έπαθλα θα ανακηρυχθούν μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 06/03/2017 (12:00μ.).
Μπείτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, δείτε τις συμμετοχές των παιδιών και ψηφίστε αυτήν που πιστεύετε ότι αξίζει να κερδίσει. Για να πάρετε μέρος στη ψηφοφορία, θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσετε μία έγκυρη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου (e-mail), στην οποία θα σας σταλεί σύνδεσμος τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να δηλώσετε την ψήφο σας.
Σεβόμενοι την προσπάθεια όλων των παιδιών, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή παροτρύνει όπως υποστηρίξετε τη συμμετοχή που πιστεύετε ότι αξίζει πραγματικά να κερδίσει τον διαγωνισμό. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










165