Ψυχρολουσία για αρκετούς υποψηφίους στους καταλόγους διοριστέων που έκαναν «βουτιά» προς τα κάτω


Ψυχρολουσία περίμενε σήμερα αρκετούς υποψηφίους που βρίσκονται στους αναθεωρημένους  καταλόγους διοριστέων της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας που αναρτήθηκαν σήμερα. Όπως το paideia-news.com  πληροφορείται, κάποιοι υποψήφιοι υπέβαλαν και παράπονο ζητώντας εξηγήσεις για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά των καταλόγων αντί να μειώσουν τη διαφορά μέχρι το διορισμό βρέθηκαν σε ψηλότερο αριθμό κατάταξης.    

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  του paideia-news.com , το φαινόμενο είναι όντος πρωτοφανές αφού για πρώτη χρονιά φέτος δεν δόθηκαν μόνιμες θέσεις. Για παράδειγμα:

Ένας υποψήφιος πέρσι είχε τον αριθμό 680 στον κλάδο του γίνονταν οι μόνιμοι διορισμοί, πχ. 20, εκπαιδευτικοί και έπεφτε στο 660. Αν προσθέτονταν και 10 υποψήφιοι που είχαν τελειώσει μάστερ τότε πήγαιναν στο 670, αριθμό που έβλεπαν στο τέλος. Ο αριθμός αυτός ήταν όμως μικρότερος του 680 που είχαν. Φέτος, αυτός  που βρίσκεται  πχ. στο 680, χωρίς μόνιμους διορισμούς, όχι μόνο δεν παραμένει στη θέση του, αλλά υποσκελίζεται από αυτούς που κατέθεσαν το μεταπτυχιακό τους. Δηλαδή ίσως  βρεθεί από το 680 στο 690.   

To paideia-news.com θα ενημερώσει αργότερα,  αναλυτικά τους αναγνώστες  του, για τους καταλόγους διοριστέων και όλα όσα τους ενδιαφέρουν  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










156