Με βαθμό απολυτηρίου 19 11/12 και Γενικό Βαθμό Κατάταξης/Πρόσβασης 19,78626 αποφοίτησε η Ραφαέλλα Χρίστου (Κωδικός Υποψηφίου: 7973) από το Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Α΄, εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η Ραφαέλλα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απόλυτο 20, λόγω μικρής αποτυχίας στα Νέα Ελληνικά στο τετράμηνο.
Δεν θα έμπαινα στη δεκάδα χωρίς ιδιαίτερα μαθήματα στα Νέα Ελληνικά, Φυσική, Χημεία και Μαθηματικά, δήλωσε στο Paideia-News, προσθέτοντας ότι η διδασκαλία στο σχολείο σίγουρα βοηθά, αλλά τα φροντιστήρια είναι πολύ σημαντικά και ενισχυτικά.
Δεν είναι σίγουρη αν θα παραμείνει για σπουδές στην Κύπρο, θα περιμένει τα αποτελέσματα για την Ιατρική Σχολή της Κρήτης. «Είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσω άμεσα» τόνισε.
Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές στη διάρκεια του χρόνου που πέρασε, συνέχισε η Ραφαέλλα, λέγοντας πως αποκόμισε πολλές εμπειρίες, γνώσεις, αλλά είχε να διαχειριστεί πολύ με το άγχος. Συμπαραστάτες στην πορεία της ήταν οι γονείς, που την στήριξαν σε όλη τη διάρκεια.