Σε διαθεσιμότητα από την ΕΕΥ, δασκάλα, λογοθεραπεύτρια και βοηθός συνοδός σε δημόσιο νηπιαγωγείο Πάφου


Οι καταγγελίες διαβιβάστηκαν στον Υπουργό Παιδείας και τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης πριν το Πάσχα και στις 23 Απριλίου οι δύο εκπαιδευτικοί και η Βοηθός παρέλαβαν τις επιστολές με τις οποίες τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου Μάριος Ιγνατίου, κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους που έχουν εμπλακεί στο συγκεκριμένο θέμα, Αστυνομία, Υπουργείο Παιδείας, Γραφείο Ευημερίας, να το αντιμετωπίσουν με πλήρη σοβαρότητα και εμπιστευτικότητα προφυλάσσοντας πρωτίστως το ίδιο το παιδί και την οικογένειά του.
«Παράλληλα έχουμε απαίτηση ως οργανωμένο σύνολο να γίνει πλήρης και ενδελεχής έρευνα του περιστατικού γιατί τέτοια σοβαρά ζητήματα δεν πρέπει ούτε να μένουν ατιμώρητα ούτε να κρύβονται κάτω από το χαλί. Θεωρούμε δε ότι το συμβάν είναι μεμονωμένο και δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τις συνθήκες που τα δημόσια εκπαιδευτήριά μας έχουν όμως, πιστώνοντας και με το τεκμήριο της αθωότητας τα εμπλεκόμενα άτομα που βρίσκονται σήμερα σε διαθεσιμότητα πρέπει να αναμένουμε άμεσα και ουσιαστικά τα πορίσματα των ερευνών της Αστυνομίας», ανέφερε ο κ. Ιγνατίου.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


104