Σήμερα η απόφαση της Επ. Οικονομικών για τις προαγωγές


Σήμερα Τρίτη αναμένεται να ληφθεί η απόφαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για το θέμα της αποπαγοποίησης των προαγωγών. Στη σημερινή συνεδρία δεν διαφάνηκε ότι υπάρχει μια ξεκάθαρη θέση με χαρακτηριστικό τις έντονες διαφωνίες των κομμάτων.

Ο ΔΗΣΥ παραμένει στη θέση του για προαγωγές μόνο Διευθυντών., το ΔΗΚΟ ουσιαστικά παραμένει ο ρυθμιστής χωρίς να ξεκαθαρίζει την απόφασή του, το ΑΚΕΛ ζητά να γίνουν όλες οι προαγωγές του δημοσίου που εγκρίθηκαν,  ενώ η ΕΔΕΚ θέλει να γίνουν και οι προαγωγές της Εθνική Φρουρά.

κλίμα από εκείνο που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες. Αυτό συνέτεινε και το γεγονός ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο είτε για ψήφιση είτε για απόρριψη. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι και ο ΔΗΣΥ άφησε πίσω το απόλυτο «όχι» και παρασκηνιακά διαρρέει ότι αν το ΔΗΚΟ δεν ψηφίσει μαζί του, δε θα επιμένει σε αρνητική ψήφο για να πληρώσει μόνος το πολιτικό κόστος.

Με όλα τα πιο πάνω και παρά το ευνοϊκό κλίμα των τελευταίων ωρών για να εγκριθούν οι θέσεις προαγωγής, εντούτοις κανένας δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.




Share on Facebook


Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











171