Στερνό αντίο στον Τάσο Μητσόπουλο. Συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της κόρης του Χαράς


Σε βαθύ κλίμα συγκίνησης η Κύπρος αποχαιρέτησε πριν από λίγο τον εκλιπόντα Υπουργό Άμυνας, Τάσο Μητσόπουλο. Με τις δέουσες τιμές Υπουργού εν ενεργεία ολοκληρώθηκε στις 13:50 η ταφή του αδικοχαμένου Τάσου Μητσόπουλου στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου, στη Λάρνακα, όπου σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, καθώς και πλήθος κόσμου τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία και του απηύθυναν το ύστατο χαίρε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ταφής το πλήθος χειροκροτούσε και φώναζε «Αθάνατος» και «Στο καλό Τάσο». Κατά τη διάρκεια της ταφής ρίφθηκαν αποχαιρετιστήριες βολές και εψάλη ο Ενικός Ύμνος.

Το επικήδειο λογο εκφώνησε ο Πρόδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Ολόκληρο το κείμενο στο έγγραφο στο τέλος της είδησης. 

Ο Τάσος Μητσόπουλος ετάφη στον οικογενειακό τάφο του εκ μητρός παππού του, Ευάγγελου Μούσκου, στον οποίο είχε ταφεί και η μητέρα του.

Στο μεταξύ, γύρω στις 13:40 οι τηλεοπτικές κάμερες έκλεισαν, αφού παράκληση της οικογένειας ήταν να μη μεταδοθεί ζωντανά η διαδικασία της ταφής.

Συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της Χαράς

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ, η κόρη του εκλιπόντος Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, Χαρά, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού όπου τελέστηκε η κηδεία του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ήθος και την ταπεινότητα με τα οποία μας μεγάλωσες. Σ’ ευχαριστούμε που ήσουν αυτός που ήσουν. Να ξέρεις ότι είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι που ήσουν ο άνθρωπός μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες αναμνήσεις που μου χάρισες. Ήσουν δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες. Επίσης σ΄ ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έμαθες. Σ’ ευχαριστώ που με άφηνες να σχηματίζω τη δική μου γνώμη και να παίρνω τις δικές μου αποφάσεις. Σ΄ ευχαριστώ που μου έμαθες το ήθος, την αξιοπρέπεια και την περηφάνια. Τέλος, σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες την τεράστια σημασία της αγάπης» είπε η Χαρά Μητσοπούλου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










620