Στις 10.000 έφθασαν οι φίλοι του Paideia News στο Facebook


Στις 10.000 έφθασαν οι φίλοι του Paideia News μας πληροφορεί το Facebook. To Paideia-News αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους/νες που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στα θέματα παιδείας μέσω της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Από την ημέρα της ίδρυσης του Paideia-News και τη δημιουργία του λογαριασμού στο Facebook ουδέποτε έχουμε προβεί σε εκστρατεία για να κερδίσουμε περισσότερα «μου αρέσει»-(like). Όλοι οι φίλοι μας, μας ακολούθησαν προφανώς επειδή η σελίδα μας ήταν χρήσιμη και ενημερωτική, αλλά και με σοβαρότητα διαγράφοντας υβριστικά σχόλια, αλλά και αναγνώστες που παραβίαζαν τη δεοντολογία μας.

To Paideia-News δίνει για ακόμη μια φορά την υπόσχεση ότι θα συνεχίζει με την ίδια σοβαρότητα παραμένοντας μακριά από τον συναγωνισμό των κλικ που διέλυσε στην κυριολεξία, τους περισσότερους κανόνες της δημοσιογραφίας. Ψευδείς τίτλοι ή αοριστίες για να υποχρεωθεί ο αναγνώστης να κάνει κλικ στον τίτλο, χαρακτηρίζει σήμερα το σύγχρονο τοπίο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Μας είπαν να βάζουμε «πιασάρικους» για να έχουμε περισσότερα κλικ. Εμείς παραμένουμε πιστοί στη δεοντολογία μας και εξακολουθούμε να σεβόμαστε τον αναγνώστη. Θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα κλικ μέσα σε μια μέρα στήνοντας και εμείς τα ηλεκτρονικά ξόβεργα. Δεν το κάναμε και δεν θα το κάνουμε ποτέ γιατί σεβόμαστε τον χρόνο των αναγνωστών μας, αλλά και τους ίδιους.  

Προχωρούμε προσγειωμένοι και μαζί με όλους τους αναγνώστες και τους συνεργάτες μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.   

Διεύθυνση Paideia News




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










432