Στις 11 Μαϊου η Βράβευση Σχολείων Μέσης που διακρίθηκαν στους Αγώνες Σχολικού Θεάτρου


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού και ο Θεατρικός Οργανισµός Κύπρου στο πλαίσιο  της λήξης των 24ων Παγκύπριων Αγώνων Σχολικού Θεάτρου οργανώνουν Τελετή Βράβευσης των θεατρικών οµάδων που διακρίθηκαν φέτος.

Η τελετή θα πραγµατοποιηθεί το Σάβαβτο, 11 Μαϊου 2013 στο καινούργιο Κρατικό Θέατρο, στη Λευκωσία, στις 06:00 µµ.  Η  παρουσία όλων των µαθητών και των εκπαιδευτικών που συµµετείχαν σε θεατρική παράσταση του σχολείου  κρίνεται απαραίτητη

Τα βραβεία θα απονείµει ο  Υπουργός Παιδείας και Πολιτισµού κ. Κυριάκος Κενεβέζος. Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση του έργου της Πηνελόπης ∆έλτα, ο «Τρελαντώνης», παραγωγή του Θεατρικού Οργανισµού Κύπρου..

ΟΙ διευθύνσεις Μέσης καλούν  τους διευθυντές να στειλουν µε τηλεοµοιότυπο στον αριθµό 22800862, µέχρι την Παρασκευή, 3 Μαϊου 2013, τα ονόµατα των εκπαιδευτικών και των µαθητών του σχολείου τους που θα παραστούν στην Τελετή Βράβευσης των 24ων Παγκύπριων Αγώνων  Σχολικού Θεάτρου.   Η Τελετή θα είναι ανοιχτή για το κοινό και η κράτηση θέσεων   είναι απαραίτητη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










196