Στις 4 Ιουλίου, οι οργανωμένοι γονείς όλων των βαθμίδων θα συναντηθούν στη Λεμεσό, με τον ΥΠΠ


ΚΥΠΕ-  Στις 4 Ιουλίου οι Παγκύπριες Συνομοσπονδίες Γονέων όλων των βαθμίδων, Μέσης, Δημοτικής και Προδημοτικής, θα συναντηθούν, στο Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό, με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση αυτή, ο κ. Χαμπιαούρης θα παρουσιάσει στους οργανωμένους γονείς, το έργο του Υπουργείου Παιδείας, θα τους ενημερώσει για τον προγραμματισμό του Υπουργείου για το μέλλον και θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των γονιών.
Ανέφερε, επίσης, ότι η πρόσκληση θα είναι ανοικτή για όλους τους γονείς και θα εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών δελτίο τύπου κοινό από όλες τις Συνομοσπονδίες Γονέων
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι η προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου συνεδρία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, στην Πάφο, την οποία θα απασχολούσε το θέμα των εξετάσεων τετραμήνων, μεταφέρεται σε μεταγενέστερο στάδιο.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter21