Στο Πανεπιστήμιο Frederick και ο δεύτερος αθλητικός τίτλος της χρονιάς


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Πετοσφαίρισης ανδρών του Πανεπιστημίου Frederick κατέκτησε το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα 2012-2013. Με 5 νίκες σε 6 αγώνες και συνολικά 17 σετ υπέρ και 6 κατά, η ομάδα του Πανεπιστημίου Frederickπανάξια τερμάτισε στην πρώτη θέση εδραιώνοντας τη δυναστεία που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν:

Αποτελέσματα όλων των Αγώνων

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - Πανεπιστήμιο Frederick

1-3

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - Πανεπιστήμιο Frederick

1-3

Πανεπιστήμιο Frederick - Πανεπιστήμιο Κύπρου

3-0

Πανεπιστήμιο Frederick - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

3-0

Πανεπιστήμιο Κύπρου - Πανεπιστήμιο Frederick

1-3

Πανεπιστήμιο Frederick - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

2-3

Το Πανεπιστήμιο συγχαίρει θερμά τους φοιτητές Σταύρο Χαραλάμπους, Γαβρίλη Γεωργίου, Αντώνη Ιγνατίου, Χρίστο Φελλά, Χρίστο Αντωνιάδη, Γιώργο Ελευθερίου, Νίκο Κολά, Χριστόφορο Χατζηδημητρίου, Μιχάλη Δρουσιώτη, Γιώργο Γεωργίου, Αντρέα Νικοδήμου και τον προπονητή της ομάδας Άθω Χριστοδουλίδη.

Με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, το Πανεπιστήμιο Frederick εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, τον Ιούνιο του 2013. Η ποιότητα, σε συνδυασμό με την εμπειρία των πετοσφαιριστών της ομάδας αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για επιτυχή εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου Frederick και της χώρας μας σε μια τόσο μεγάλη διεθνή διοργάνωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










197