Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών Cyprus College: Απονέμονται 9 εξαιρέσεις από τα μαθήματα του ACCA


Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College σε συνεργασία με τον Βρετανικό Οργανισμό Πιστοποίησης ΤQUK (Training Qualifications United Kingdom), προσφέρει το διεθνές αναγνωρισμένο δίπλωμα σπουδών TQUK  ‘Level 6 Diploma in Accounting and Finance’, που διασφαλίζει μια  επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία  με υψηλές απολαβές στον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Το πρόγραμμα απευθύνεται  σε  απόφοιτους πανεπιστημίου ή σε άτομα που κατέχουν εργασιακή εμπειρία .

Στους κάτοχους του Διπλώματος απονέμονται 9 εξαιρέσεις από τα μαθήματα του ACCA (Σώμα Εγκεκριμένων Λογιστών/Ελεγκτών Αγγλίας) παρέχοντας τους την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τον διεθνή αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο σπουδών ACCA με τη συμπλήρωση των υπολοίπων 4 μαθημάτων.

Για την απόκτηση του Διπλώματος οι υποψήφιοι πρέπει να ολοκληρώσουν 9 υποχρεωτικά μαθήματα, (κάτοχοι σχετικών ακαδημαϊκών προσόντων μπορούν να εξαιρεθούν μερικά από αυτά) τα οποία  διδάσκονται στη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College  στην Λευκωσία και Λεμεσό και αξιολογούνται με εσωτερικές εξετάσεις. Παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης του Διπλώματος σε 18 μήνες σε άτομα που επιλέγουν την πλήρη φοίτηση.

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College είναι εγγεγραμμένη και εγκεκριμένη από το TQUK για να προσφέρει το εν λόγω Δίπλωμα.

Έναρξη κύκλων μαθημάτων: 15 Ιουλίου και 23 Αυγούστου, 2019.

Για εγγραφές ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με την Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College στα τηλέφωνα: Λευκωσία: 22713230 / Λεμεσό: 25867500.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










727