Συγχαρητήρια Γονέων Μέσης σε όσους εξασφάλισαν θέση στα ΑΑΕΙ


H Παγκύπρια Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές που εξασφάλισαν θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου, τις Στρατιωτικές και τις Δραματικές Σχολές της Ελλάδας.

Συνεχίζοντας σημειώνουν:  

«Η ευόδωση των κόπων και των αγώνων σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους όσους συνετέλεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτή σας την προσπάθεια.

Η δυσκολία των θεμάτων, τα απαιτητικά εξεταστικά δοκίμια, η στενότητα του χρόνου μέσα στον οποίο εξετάζονται όλα τα μαθήματα, το αδιάβλητο του θεσμού των Παγκύπριων Εξετάσεων είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που προσδίδουν περισσότερη αξία σε αυτό το επίτευγμα σας.

Ιδιαίτερα προς τους πρωτεύσαντες μαθητές, πέραν από τα συγχαρητήρια μας για τον άθλο τους, επιθυμούμε, ως οργανωμένοι γονείς, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την περηφάνια που μας έδωσαν. Η διάκριση τους, τιμά τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς μα και το Δημόσιο Σχολείο.

Ευχόμαστε πάντα να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να αναδειχθείτε σε άξιους και λαμπρούς επιστήμονες μα πάνω από όλα σε ανθρώπους χρήσιμους για την κοινωνία μας.

Δοθείσας της ευκαιρίας και επειδή η εξασφάλιση θέσης στα Ανώτερα και Ανώτατα Ιδρύματα δεν αποτελεί επ’ ουδενί λόγω,  το σκοπό του Δημόσιου Σχολείου, ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας, όποιες και αν είναι οι επαγγελματικές τους επιλογές, να προοδεύσουν στη ζωή τους και να γίνουν οι ολοκληρωμένοι άνθρωποι και οι συνειδητοποιημένοι πολίτες που οραματιζόμαστε και που πιστεύουμε ότι το Δημόσιο Σχολείο δίνει στην κοινωνία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










178