Συμφωνία συνεργασίας Πανεπιστημίου Λευκωσίας με το Εθνικό και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχουν καταλήξει σε συμφωνία συνεργασίας για εκπαιδευτικά και ερευνητικά ζητήματα περιλαμβανομένου και την ανταλλαγή επιστημονικού προσωπικού και φοιτητών. 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, 2014 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο UNESCO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την παρουσίαση του κειμένου του Καθηγητή Ιωάννη Μάζη και της Βιργινίας Μπαλαφούτα με τίτλο ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ: ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ.  Μετά τον χαιρετισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κ. Μιχάλη Ατταλίδη, ο Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Μάζης θα παρουσιάσει το εν λόγω κείμενο.
Καταληκτικά σχόλια θα καταθέσει ο Καθηγητής Ανδρέας Θεοφάνους, Πρόεδρος του Τμήματος Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.  Την εκδήλωση θα συντονίζει η Άννα Κουκκίδη – Προκοπίου, Διεθνολόγος-Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










165