Συμμετοχή Προγράμματος KES College Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου σε εκδήλωση στην Κοκκινοτριμιθιά


Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, το KES College και εκπρόσωποι του Προγράμματος Σπουδών «Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου» συμμετείχαν στο εορταστικό πρόγραμμα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος κατά τη σύντομη ομιλία του μετά τη θεία λειτουργία μέσα στον Ιερό Ναό, ευχαρίστησε το KES College και ειδικά τους φοιτητές και την Καθηγήτρια του τριετούς Προγράμματος Σπουδών «Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου», που ανέλαβαν ως διπλωματική εργασία τον καταρτισμό σχεδίου τοπιοτέχνησης του περίγυρου του Μητροπολιτικού Ναού αφιλοκερδώς.

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε παράλληλη εκδήλωση, που περιλάμβανε την ανάρτηση για πρώτη φορά του σχεδίου των φοιτητών του Προγράμματος Σπουδών «Κηποτεχνία και Σχεδιασμός Κήπου» για την τοπιοτέχνηση του περίγυρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα και όλοι είχαν τη δυνατότητα να δώσουν επί τόπου τις εισηγήσεις και προτιμήσεις τους.

Στη συνέχεια όλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη φύτευση φυτών και δένδρων σε καίριες θέσεις, κηρύσσοντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη του καλλωπισμού του περίγυρου του Ιερού Ναού. 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


166