Συμμετοχή του KES College στην 7η Εκπαιδευτική Έκθεση στη Λεμεσό


Το KES College συμμετείχε στην 7η Εκπαιδευτική Έκθεση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Οι μαθητές Ιδιωτικών και Δημοσίων Λυκείων  της Λεμεσού μαζί με τους γονείς τους επισκέφτηκαν την έκθεση και το περίπτερο του KES College και ενημερώθηκαν για τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το κολλέγιο και τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασής τους. Έλαβαν κατευθύνσεις για πρακτικά θέματα και διαδικασίες, όπως για προϋποθέσεις εγγραφής, δίδακτρα και οικονομικά πακέτα, καθώς και για τις κρατικές χορηγίες που δίνονται στα Αξιολογημένα Προγράμματα Σπουδών του κολλεγίου.

Το KES College έχει ως στόχο να κατευθύνει τους νέους προς πρακτικά, πρωτοποριακά και κυρίως πρωτότυπα προγράμματα σπουδών που θα τους εξασφαλίσουν ένα σίγουρο μέλλον, προσφέροντάς τους δυνατότητες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










186