Συνέδριο για τα 40χρονα του Κυπριακού Ομίλου Εκπαιδευτικής Διοίκησης


O Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης (Κ.Ο.Ε.Δ.) γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και με την ευκαιρία αυτή διοργανώνει διήμερο συνέδριο με θέμα «Εκπαιδευτική διοίκηση και ηγεσία στην Κύπρο και στον διεθνή χώρο - 40 χρόνια δράσης του Κυπριακού Ομίλου Εκπαιδευτικής Διοίκησης». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση του συνεδρίου αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στους Κύπριους εκπαιδευτικούς να ενημερωθούν για διάφορα θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διοίκηση και ηγεσία. Παράλληλα, το συνέδριο αποτελεί μια αξιόλογη προσπάθεια για επαγγελματική μάθηση των εκπαιδευτικών και των διοικητικών στελεχών της εκπαίδευσης. Πέρα από τις κύριες ομιλίες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πέντε παράλληλα εργαστήρια.

Οι εγγραφές των συνέδρων μπορούν να γίνουν μέσω της πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ceas2017.cyprusconferences.com στην οποία βρίσκεται αναρτημένο και το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










216