Συνέδριο για τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


Στις 25/10/2015 θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνέδριο για τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με έμφαση στη σύνδεση θεμάτων από την καθημερινότητα με τη διδασκαλία των μαθημάτων. Ειδικότερα στο συνέδριο αυτό θα γίνει αναφορά σε κοινωνικο-επιστημονικά θέματα (π.χ. κλωνοποίηση, φαινόμενο θερμοκηπίου, νανο-τεχνολογία) και πώς αυτά μπορούν να διδαχθούν και να αξιοποιηθούν στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος. 

Το συνέδριο  απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης, και κύριοι ομιλητές θα είναι η Δρ Μαρία Ευαγόρου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο Δρ Marus Grace από το University of Southampton και η Δρ Virgine Albe από το ENS de Cachan Paris.

Θα ακολουθήσουν παράλληλα εργαστήρια με πρακτικές εφαρμογές της διδασκαλίας και αξιολόγησης τέτοιων θεμάτων στο σχολείο. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα.  http://www.ssieurope.net/uploads/7/2/7/9/7279998/final_programme_presees_2014.pdf   

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










158