Συνελήφθηκαν οι δυο 17χρονοι μαθητές για υπόθεση ναρκωτικών


Μετά την ομολογία 16χρονου μαθητή ότι σε δύο περιπτώσεις προμηθεύτηκε κάνναβη από δύο συμμαθητές του ηλικίας 17 χρόνων και ότι αυτοί τον απειλούσαν γιατί δεν είχε χρήματα να τους πληρώσει, η ΥΚΑΝ Πάφου προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον των δύο 17χρονων μαθητών, οι οποίοι και συνελήφθηκαν το απόγευμα και θα παρουσιαστούν αύριο Σάββατο ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου.

Εντάλματα σύλληψης  εκδόθηκαν και εναντίον του 16χρονου μαθητή, αλλά και εναντίον 20χρονου από χωριό της επαρχίας ο οποίος σε μια περίπτωση, πριν από δύο περίπου εβδομάδες, συνόδευσε τον 16χρονο για να παραλάβει 28γρ, κάνναβη από 17χρονο μαθητή. Τόσο ο 16χρονος όσο και ο 20χρονος οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εκδόθηκαν διατάγματα κράτησης για δύο μέρες.

Οι δύο 17χρονοι εξακολουθούν να αναζητούνται από την ΥΚΑΝ Πάφου.

Η σοβαρή αυτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν χθες 19χρονη από την Πάφο μαζί με τον 16χρονο αδελφό της και τον πατέρα τους μετέβησαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου και κατήγγειλαν ότι τόσο η ίδια όσο και ο αδελφός της  δεχόταν απειλές μέσω τηλεφώνου σχετικά με αγοραπωλησία ναρκωτικών. Συγκεκριμένα ζητούσαν από την νεαρή να πληρώσει χρηματικό ποσό 1800 ευρώ για ναρκωτικά που πώλησαν στον αδελφό της.

Ανακρινόμενος ο 16χρονος αδελφός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δύο 17χρονοι επίσης μαθητές, τον  απειλούσαν  το τελευταίο διάστημα ζητώντας του επίμονα να τους δώσει χρήματα για κάνναβη την οποία του προμήθευσαν. Όταν οι απειλές στράφηκαν προς την αδελφή του αναγκάστηκε να ενημερώσει την οικογένειά του και να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο 16χρονος τον περασμένο Οκτώβριο 17χρονος μαθητής τον προμήθευσε με 28γρ. κάνναβη. Στη  συνέχεια του ζητούσε επίμονα μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν μπόρεσε όμως να βρει τα χρήματα και του έδωσε μόνο 100 ευρώ.

Επίσης ο 16χρονος αναφέρθηκε και σε μια δεύτερη περίπτωση, πριν από δύο περίπου εβδομάδες όπου άλλος 17χρονος μαθητής, στην παρουσία 20χρονου, τον προμήθευσε με άλλα 28γρ. κάνναβη για μεγάλο επίσης χρηματικό. Ούτε και σε αυτή την περίπτωση όμως βρήκε τα χρήματα και άρχισαν τότε οι απειλές κατά της ζωής του αλλά και μελών της οικογένειας  του ζητώντας επίμονα το συνολικό  ποσό των 1800 ευρώ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174