Συνεργασία «Πάφος 2017» με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις


Στην έδρα του Οργανισμού Πάφος 2017, πραγματοποιήθηκε και οριστικοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 η επισύναψη συνεργασίας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις για την ευθύνη της διεξαγωγής της έρευνας του Πολιτιστικού Βαρόμετρου. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει πέρα από την έρευνα, την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της ανάληψης του ρόλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2017, στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Πάφου.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος2017, Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης χαιρέτησε την συνεργασία ευχαριστώντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις όντας το Πανεπιστήμιο της πόλης μας συνέχισε, συμβάλλει καθοριστικά στην ανάληψη του Πολιτιστικού Βαρομέτρου αφού πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο θα επιβεβαιώσει κατα πόσον οι στόχοι της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας επιτεύχθηκαν τόσο στην ενεργοποίηση των πολιτών, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον θεσμό αυτό αλλά και την αλλαγή της νοοτροπίας.

Τόνισε και παρότρυνε επκαι

17.﷽﷽ισμ δυνατοίτόπου μας, ο Οργανισμ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥίσης την συμμετοχή των φοιτητών τόσο σε εθελοντικό επίπεδο αλλά και την ευκαιρία που τους δίνεται για την δυνατότητα πρακτικής άσκησης στον Οργανισμό Πάφος 2017.

O Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις κ. Γιώργος Λεπτός ανέφερε ότι το Πανεπιστήμιο ως το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης και επαρχίας της Πάφου συμμετέχει ενεργά στον θεσμό από την περίοδο της υποψηφιότητας της Πάφου και παραμένει συνοδοιπόρος του θεσμού με την ανάληψη αυτής της συμφωνίας. Συμπλήρωσε επίσης την πολυεπίπεδη συμμετοχή του Πανεπιστημίου στην διοργάνωση από κοινού με τον Οργανισμό εκδηλώσεων αλλά και την συμμετοχή των φοιτητών του.

Την συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, ο Αντιπρόεδρος κύριος Γιώργος Λεπτός και ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών Δρ. Ανδρέας Μολέσκης και εκ μέρους του Φορέα Πάφος 2017 ο Πρόεδρος Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης και η Εκτελεστική Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Μαρίνα Βρυωνίδου.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις παρευρ ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽μολαακόμη δύο συνεργασΠΟΛΙΣ & ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥέθηκαν  οι Γιώργος Λεπτός, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πανεπιστημίου, Ανδρέας Μολέσκης, Διευθυντής Οικονομικών και Διοίκησης Πανεπιστημίου, Ανδρέας Χαραλάμπους, Διευθυντής Πανεπιστημιούπολης, Γιώργος Γεωργής, Διευθυντής Προγράμματος Ιστορίας, Σόλωνας Ξενόπουλος, Κοσμήτορας Σχολής Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών και ο Κώστας Τσαγκαρίδης, Λέκτορας Σχολής Επιστημών Υγείας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










158