Τα πιο λαμπρά μυαλά στην Κύπρο… στηρίζουν Αναστασιάδη!


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΝΗ*

Η υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη ενώνει πραγματικά δυνάμεις. Στην πράξη και όχι στα συνθήματα. Δεν είναι μόνο σύσσωμος ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Δεν είναι μόνο ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος, τα πλείστα στελέχη του ΕΥΡΩΚΟ, στελέχη των Οικολόγων και ο απλός κόσμος της αδογμάτιστης αριστεράς. Δεν είναι μόνο η ΣΕΚ και οι εργαζόμενοι, οι ποιμνιοτρόφοι και οι αγρότες μας, δεν είναι μόνο οι νέοι, οι φοιτητές και οι Κύπριοι της διασποράς.

Είναι και εκατοντάδες ακαδημαϊκοί και άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νίκο Αναστασιάδη. Πριν λίγο καιρό προηγήθηκε η επίσημη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη από το Νομπελίστα μας Δρ. Χριστόφορο Πισσαρίδη, την Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής Δρ. Μαίρη Κουτσελίνη και την Αντιπρύτανη του ΤΕΠΑΚ και ειδική σε θέματα Φυσικού Αερίου Δρ. Τούλλα Ονουφρίου.

Η στήριξη από τα πιο λαμπρά μυαλά στην Κύπρο δεν σταματά εδώ. Ψες Τετάρτη 13/2/2013, σε μια συγκινητική εκδήλωση στήριξης, παρουσία χιλιάδων ανθρώπων σε ένα στάδιο που δεν έπεφτε πραγματικά καρφίτσα, ακόμα ένας από τους δεκάδες επιστήμονες που βγάζουν την Κύπρο ασπροπρόσωπη σε όλο τον κόσμο, ο Δρ. Φίλιππος Πατσαλής ήταν εκεί… προσφέροντας απλόχερα και εκκωφαντικά τη στήριξή του στον Νίκο Αναστασιάδη. Ένας επιστήμονας που ανάλωσε και αναλώνει όλες του τις δυνάμεις για την υγεία του ανθρώπου, άφησε για λίγο το καθήκον του και ζήτησε από όλους μας κάτι το απλό… Να αφήσουμε την πολυθρόνα, να συστρατευθούμε και να ασχοληθούμε με τα κοινά. Να δώσουμε και πάλι την ελπίδα στον τόπο μας, στηρίζοντας τον Νίκο Αναστασιάδη και να θέσουμε, επιτέλους, τέρμα στον κατήφορο της πατρίδας μας.

Όταν οι επιστήμονες του βεληνεκούς του Δρος. Πισσαρίδη, του Δρος Πατσαλή, της Δρος Ονουφρίου, της Δρος Κουτσελίνη και δεκάδων άλλων ακαδημαϊκών, ανεβαίνουν δημόσια στο βήμα και στηρίζουν Νίκο Αναστασιάδη, τότε ΝΑΙ έχουμε ελπίδα! Όταν τα πιο λαμπρά μυαλά του τόπου είναι έτοιμοι να συμβάλουν σε μια διακυβέρνηση, τότε η επιλογή μας είναι ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

Γι’ αυτό και έχουμε δικαίωμα στην Ελπίδα, την Προοπτική και το Μέλλον. Αφήνουμε στην πάντα και το περιθώριο αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή. Στηρίζουμε τον Νίκο Αναστασιάδη και από την ερχόμενη Δευτέρα σηκώνουμε τα μανίκια για το αύριο.

*Εκπαιδευτικός Δημοτικής

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










166