Τα πραγματικά φαντάσματα που έφυγαν…. ονειρεύονται και αναζητούν τα ανύπαρκτα


ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ*

Πραγματικά είναι για να εκπλήττεται κάποιος για τον τρόπο που μερικοί προσπαθούν να περάσουν αντιλήψεις στους εκπαιδευτικούς και στο λαό γενικότερα, που δεν υφίστανται και ούτε υπάρχουν, ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον για λόγους αξιοπρέπειας να σιωπήσουν.

Σίγουρα το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει προχωρήσει σε εκείνες τις διαδικασίες που εμπεδώνουν την αξιοκρατία αλλά και την σωστή αντιμετώπιση στο θέμα των αποσπάσεων. Όσον αφορά το φάντασμα που άλλαζε ονόματα…..ειμαι σίγουρος ότι  η συγκεκριμένη αναφορά φωτογραφίζει αλλά και μας θυμίζει παλιά ταινία που παιζόταν αν δεν κάνω λάθος πριν λίγους μήνες….μάλιστα μιλάμε για πολλά φαντάσματα ..αυτή τη φορά…. πραγματικά όμως.

Όσον αφορά τα email και τις αντιδράσεις των αρμοδίων χωρίς ονόματα……πιστεύω ότι μάλλον θα πρέπει να γίνει έρευνα για να λάμψει και πάλι η αλήθεια.

Αφήστε τη Δημόσια Παιδεία κύριοι, είναι σε πολύ καλά χέρια…να είσαστε σίγουροι ότι θα πάμε μπροστά. Οι Διευθυντές και οι Διευθύνοντες των διαφόρων τμημάτων κάνουν εξαιρετική δουλειά και προσπαθούν να στηρίξουν τον Υπουργό της Παιδείας και την Παιδεία γενικότερα….αφήστε τους ήσυχους να εργαστούν…είναι νομίζω καιρός.

Νομίζω δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος για να ασχολείται κάποιος με ανύπαρκτα φαντάσματα. Φυσικά μπορεί να αγοράσει ή να ενοικιάσει βιντεοταινία με θέμα τα φαντάσματα, για να ικανοποιήσει παλιές συνήθειες του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










152