Τα τελικά μητρώα εκπαιδευτών για τα ΚΙΕ


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για την «Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη διδασκαλία μαθημάτων στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης» Αρ. Προσφοράς: Μ.Ε. 16/13, έχουν καταρτισθεί τα «Τελικά [μετά την Επαλήθευση Ορθότητας των Στοιχείων] Μητρώα Εκπαιδευτών, τα οποία έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy / Εκπαιδευτικό Σύστημα / Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης / Ανακοινώσεις). Επισημαίνεται ότι, δυνάμει της αρχής της αναλογικότητας (άρθρο 4 (1) (γ)) του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (Ι)/2001), έχουν αναρτηθεί οι αριθμοί δελτίου ταυτότητας και οι συνολικές μοριοδοτήσεις.

Όσον αφορά στα Μητρώα Α2 και Β των Μαθηματικών, δεν ισχύει η διάκριση μαθημάτων.

Ως εκ τούτου, με βάση την παράγραφο 11.1 της προκήρυξης του πιο πάνω Διαγωνισμού, οι Εκπαιδευτές των οποίων η ταυτότητα περιλαμβάνεται στα πιο πάνω Μητρώα, αν το επιθυμούν, μπορούν να προσφύγουν στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών για υποβολή ενστάσεων.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν.104(Ι)/2010:

Η προσφυγή στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 23 του Νόμου, ασκείται εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημερομηνίας κατά την οποία απεστάλη η απόφαση της αναθέτουσας αρχής ή του αναθέτοντος φορέα στους ενδιαφερόμενους προσφέροντες ή υποψηφίους, εφόσον για την αποστολή της απόφασης χρησιμοποιείται τηλεομοιοτυπία ή ηλεκτρονικά μέσα.

Μετά το τέλος της διαδικασίας Προσφυγής, Ανάδοχοι της Σύμβασης, σύμφωνα με το Άρθρο 12.1 του παρόντος Διαγωνισμού, ανακηρύσσονται οι Εκπαιδευτές με την πιο ψηλή μοριοδότηση. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα αγοράσει από τους Εκπαιδευτές υπηρεσίες, με κριτήριο τη σειρά κατάταξής τους, ανά επαρχία, στα «Τελικά Μητρώα Εκπαιδευτών Α1, Α2 και Β» και σύμφωνα με τη διαδικασία, όπως αυτή περιγράφεται στα Άρθρα 12 και 13 του Διαγωνισμού.

 Οι τρεις πίνακες στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










223