Ταλιαδώρος: Ικανοποίηση της ΟΕΛΜΕΚ επειδή δεν απολύεται κανένας συμβασιούχος


Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος, με δήλωσή του στο paideia-news.com εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι με τη συμφωνία Κυβέρνησης- Τρόϊκας, δε θα απολυθεί κανένας συμβασιούχος.

Αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ταλιαδώρος:

1. Η ΟΕΛΜΕΚ αισθάνεται ικανοποιημένη, επειδή μια σημαντική προτεραιότητά της, δηλαδή να μην απολυθούν συνάδελφοι που εργάζονται πέραν των πέντε τελευταίων χρόνων στα δημόσια σχολεία, διασφαλίζεται μέσα από τη συμφωνία της Κυβέρνησης με την Τρόικα  

2. Νιώθει ικανοποιημένη επειδή από το Νοέμβριο υποστήριζε την επαναδιαπραγμάτευση της συγκεκριμένης πρόνοιας (αύξηση των διδακτικών περιόδων κατά μια ώρα) του μνημονίου.

3.  Νιώθει ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, (του οποίου ήταν προεκλογική δέσμευση) και ο υπουργός Παιδείας εργάστηκαν για απάλειψη της συγκεκριμένης πρόνοιας.

4. Στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας, σημαντική υποχρέωση μας, ιδιαίτερα των εκπαιδευτικών,  είναι η επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

5. Πολλοί από τους συναδέλφους που είναι σήμερα συμβασιούχοι, θα έπρεπε να είναι μόνιμοι, πράγμα που δεν έγινε, λόγω ατυχών χειρισμών της Βουλής.       




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










230