ΤΕΠΑΚ: Θέσεις εργασίας σε νέους Κύπριους επιστήμονες που επιθυμούν να επαναπατρισθούν


Μοναδική ευκαιρία επαναπατρισμού και ποιοτικής  εργοδότησης προσφέρει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) σε νέους Κύπριους επιστήμονες, στα πλαίσια τουπρογράμματος άνθρωποι  του έβδομου προγράμματος πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU 7thFramework PEOPLE Programme – MARIE CURIE CAREER INTEGRATION GRANTS -CIG: http://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/) στον ερευνητικό τομέα της Ψηφιοποίησης και Τεκμηρίωσης της Πολιτιστικής Κληρονομίας(Digital Cultural Heritage – Cultural Informatics). Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μέχρι 4 χρόνια με πλήρη απασχόληση του έμπειρου ερευνητή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν όλα τα σχετικά έγγραφα που βρίσκονται αναρτημένα εδώ και να υποβάλουν την αίτηση τους μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2013. Ανάμεσα στις προϋποθέσεις που τίθενται για τους υποψήφιους είναι και η τετράχρονη επαγγελματική εμπειρία (Experienced Researcher), συμπεριλαμβανομένης και εργασίας που έγινε κατά τη διάρκεια μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Επιπλέον, οι Κύπριοι υποψήφιοι θα πρέπει να μην διέμεναν στην Κύπρο για περισσότερους από 12 συνολικά μήνες κατά τα τελευταία τρία χρόνια (εξαιρείται το χρονικό διάστημα διακοπών και στρατιωτικής θητείας).

Όσοι Κύπριοι νέοι επιστήμονες ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό ερευνητικό περιβάλλον στον τομέα της Ψηφιοποίησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Κύπρο, μπορούν άμεσα να αποτίνονται στο ΤΕΠΑΚ για να διερευνήσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρονται.

Συγκεκριμένα, ο Δρ Μαρίνος Ιωαννίδης, ο εμπειρότερος ίσως επιστήμονας σε προγράμματα Marie Curieστην Κύπρο, προσφέρει αφιλοκερδώς τις καλές του υπηρεσίες για τη σύνταξη των ερευνητικών προτάσεων και την ορθή και έγκαιρη συμπλήρωση όλων των σχετικών εγγράφων και δελτίων που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ανταγωνισμός είναι εντονότατος  ανάμεσα σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι γι’ αυτό που η εκτεταμένη εμπειρία του Δρος Ιωαννίδη αποτελεί πολύτιμο εργαλείο που μπορούν οι Κύπριοι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν. Για επικοινωνία με τον Δρ Μαρίνο Ιωαννίδη είναι διαθέσιμος ο τηλεφωνικός αριθμός 25002020 και η ηλεκτρονική διεύθυνση marinos.ioannides@cut.ac.cy .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










149