Θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του το νηπιαγωγείο Πόλεως Χρυσοχούς


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ιγνατίου ανέφερε ότι λόγω του μικρού αριθμού μαθητών που θα φοιτούσαν στο κοινοτικό νηπιαγωγείο Πόλεως Χρυσοχούς έπρεπε να κλείσει η μία εκ των δύο τάξεων.

«Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα διατηρήσει το δεύτερο τμήμα του Νηπιαγωγείου και να επανεξετάσει τον ερχόμενο Γενάρη τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν με τις εγγραφές για το 2013», ανέφερε ο κ. Ιγνατίου.

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Ιγνατίου ανέφερε ότι «είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ακούσαμε τα ευχάριστα νέα από το Υπουργείο Παιδείας.

«Ήμασταν πεπεισμένοι ότι το Υπουργείο δεν θα επιτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Η λειτουργία ήδη μιας τάξης στο κοινοτικό και η εγγραφή 20 παιδιών από τα 25 που απαιτούνται για λειτουργία της δεύτερης τάξης αλλά και η θετική πρόθεση του Υπουργείου να χειριστεί το θέμα, μας δημιουργούσε από την αρχή την αισιοδοξία ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Τόσο ο Σύνδεσμος Γονέων του Νηπιαγωγείου Πόλεως Χρυσοχούς όσο και η Ομοσπονδία έκαναν ότι μπορούσαν για να αποφευχθεί μια τέτοια εξέλιξη για οποιουσδήποτε λόγους. Θεωρούμε υψίστης σημασίας τη διατήρηση και των δύο τάξεων δεδομένου των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νηπιαγωγείο», πρόσθεσε ο κ. Ιγνατίου.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι «τελικά η άμεση αντίδραση των υπευθύνων στην Πάφο έπιασε τόπο και όλα θα συνεχίσουν ως έχουν προς ικανοποίηση των γονιών των παιδιών του νηπιαγωγείου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










200