Το Β΄ Περιφερειακό Γυμνάσιο Λευκωσίας, διοργανώνει στις 6 Μαρτίου και ώρα 8.30 π.μ.,συνέδριο για την αειφόρο ανάπτυξη, που είναι ένας από τους στόχους της φετινή χρονιάς.
Θέμα του συνεδρίου είναι «Η γη μας, ο πλούτος μας»και στο πλαίσιο του θα παρουσιαστούν εργασίες και έρευνες των μαθητών του σχολείου yγια την τηγανοκίνηση, διαχείριση εδάφους, την κομποστοποίηση, τη συλλογή και μεταποίηση των βοτάνων. Κάποια από τα προϊόντα θα διατίθενται προς πώληση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και τα έσοδα θα διατεθούν για τους άπορους μαθητές του σχολείου.
Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Καδής και πολλοί άλλοι επίσημοι.