Στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού, Δημοτικό Σχολείο Πάφου Ζ’ Αγίου Κενδέα, διοργάνωσε φιλανθρωπική ημερίδα της οποίας τα έσοδα δόθηκαν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για δότες μυελού των οστών. Τα έσοδα ανήλθαν στο εντυπωσιακό ποσό των 800 ευρώ από εισφορές και από πώληση βραχιολιών.
Τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, επαγγελματίες κομμωτές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο σχολείο μας αφιλοκερδώς, όπου πολλοί μαθητές, γονείς και δάσκαλοι έκοψαν τα μαλλιά τους και κάποιοι από αυτούς τα δώρισαν για τη δημιουργία παιδικών περουκών.
Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Κύπρου, Ανδρέας Μακρής, επισκέφτηκε κι αυτός το σχολείο ως πρεσβευτής του εθελοντισμού στην Πάφο και μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με μαθητές του σχολείου μας. Στο μεγάλο αυτό για το σχολείο μας γεγονός παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης και Ηλίας Μυριάνθους καθώς και η Επιθεωρήτρια του σχολείου, Δρ Αντρούλα Όθωνος - Ζαχαρίου.