Το επάγγελμα του Μαθηματικού ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο του 2014


Η Μαθηματική Εταιρία Κύπρου ανακοινώνει ότι το επάγγελμα του Μαθηματικού έφτασε στην κορυφή της σχετικής λίστας Career Cast ανεβαίνοντας 13 θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι, άλμα που οφείλεται σε στοιχεία που αφορούν το εργασιακό περιβάλλον, την υψηλή προοπτική εξέλιξης και το χαμηλό βαθμό άγχους του επαγγέλματος. Οι υψηλές αμοιβές είναι ένα ακόμα στοιχείο που ισχυροποίησε την άνοδο των Μαθηματικών στην κορυφή, αφού στην Αμερική, σύμφωνα με το Career Cast, ο μέσος όρος του ετήσιου εισοδήματός τους φτάνει τα 101.360 δολάρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μαθηματική Εταιρία Κύπρου:

«Είναι γνωστό ότι ένα ισχυρό υπόβαθρο στα Μαθηματικά, ειδικά όταν συνδυάζεται με ειδικές δεξιότητες υπολογισμού και ανάλυσης δεδομένων, υπόσχεται μια σπουδαία σταδιοδρομία σε διαφορετικούς τομείς.

Στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων επαγγελμάτων βρίσκονται, επίσης, επαγγέλματα που συνδέονται με τις φυσικές επιστήμες, όπως η Τεχνολογία και η Μηχανική. Τα κριτήρια με τα οποία αναδεικνύονται, κάθε χρόνο, τα 200 καλύτερα επαγγέλματα συνδέονται με την αξιολόγηση του περιβάλλοντος εργασίας, τις απολαβές, την προοπτική εξέλιξης και το βαθμό άγχους κάθε εργασίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










249