Το Middlesex University διοργάνωσε «Φεστιβάλ Επιτυχίας των Φοιτητών»


Το «Φεστιβάλ Επιτυχίας των Φοιτητών» του Middlesex University διοργάνωσε για τρεις ημέρες (7-9 Νοεμβρίου) ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως εργαστήρια, σεμινάρια και επιστημονικές συζητήσεις που στις οποίες συμμετείχαν απόφοιτοι, εργοδότες και ακαδημαϊκό προσωπικό με σκοπό οι σπουδαστές  να πέτυχουν το καλύτερο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το Τμήμα Αθλητισμού και Αναψυχής του πανεπιστημίου, διοργάνωσε δραστηριότητες  όπως  παιχνίδια σε ομάδες, για να χαλαρώσουν οι φοιτητές μετά από τη συμμέτοχή τους στα διάφορα σεμινάρια. Τους  βοήθησαν να διασκεδάσουν με ειδικές τεχνικές και να απαλλαγούν από το άγχος τους. Όταν οι φοιτητές αισθάνονταν κόπωση, μπορούσαν να απολαύσουν ένα όμορφο χαλαρωτικό μασάζ προσώπου και σώματος! 

Η Ομάδα Ανταλλαγής Γλωσσών και Πολιτισμού ήταν εκεί για να βοηθήσει τους σπουδαστές να εξερευνήσουν τη γλώσσα, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της χώρας που πραγματικά τους ενδιαφέρει. Με τα γλωσσικά παιχνίδια ανακάλυψαν οι φοιτητές πόσο γρήγορα μπορούν να μάθουν μια νέα γλώσσα! Συνάντησαν σπουδαστές από διαφορετικές χώρες ώστε να  διευρύνουν  τις γνώσεις τους και να ανταλλάξουν απόψεις.

Αυτό που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν ο «δανεισμός ακαδημαϊκών». Όλο το επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου έλαβε μέρος και οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να «δανειστούν» ακαδημαϊκούς όπως θα έκαναν με ένα βιβλίο για να συνομιλήσουν κατ’ ιδίαν μαζί τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, την εμπειρία, και τεχνογνωσία τους.

Συμπερασματικά οι τρείς ημέρες διοργάνωσης δραστηριοτήτων  ήταν διασκεδαστικές, χαλαρωτικές και  οι φοιτητές απέκτησαν γνώσεις. Το Πανεπιστήμιο του Middlesex διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους σπουδαστές.

 Η Global Educational Services, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Middlesex, μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου στο τηλ. 2278.0250.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










182