Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Οργανωμένων Γονέων Δημοτικής Λευκωσίας


Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, εκ μέρους της Κυβέρνησης η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου, εκ μέρους της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠ η κα Σόφη Ιωάννου Γενική Επιθεωρήτρια, ο κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους Δήμαρχος Στροβόλου, ο κ. Χαράλαμπος Πετρίδης Δήμαρχος Αγλαντζιάς.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνέλευσης τιμήθηκαν καταξιωμένα στελέχη για την πολύτιμη και πολύχρονη εθελοντική προσφορά τους στους ανιδιοτελείς αγώνες των Οργανωμένων Γονέων και άτομα με σημαντική προσφορά στα δρώμενα της Παιδείας.

Μεταξύ άλλων τιμήθηκαν, ο Μορφάκης Σολομωνίδης απερχόμενος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευκωσίας, ο Παναγιώτης και ο Άγγελος Χαραλάμπους. Τιμήθηκαν επίσης για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια τους στους Οργανωμένους Γονείς της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας η εταιρεία Panayides Contracting Ltd, ο κ. Χάρης Παναγίδης, ο κ. Αχιλλέας Τσαγγαρίδης ο κ. Χρύσανθος Πιερή, ο κ. Χρίστος Κιαγιάς και η κα Δήμητρα Κώστα.

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκε η νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας για την Σχολική χρονιά 2018-2019.

Η νέα σύνθεση της Γραμματείας είναι:

Πρόεδρος: Πέτρος Πέτρου

Αν. Πρόεδρος: Τασούλα Τζίρτη

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Σταυρινού

Γραμματέας: Λεωνίδας Θεοδοσίου

Β. Γραμματέας: Ρεβέκκα Κωνσταντίνου 

Ταμίας: Ζήνωνας Ζήνωνος

Β. Ταμίας: Κυριάκος Πιπερίδης

Και μέλη οι Έλενα Κωνσταντινίδου, Παύλος Γεωργίου, Γιώργος Πιερίδης, Κωνσταντίνος Ευαγγέλου, Κώστας Γιάγκου και Άννα Γεωργίου Στυλιανού.

 

Αναλαμβάνοντας, ο νέος Πρόεδρος κ. Πέτρος Πέτρου διαβεβαίωσε ότι το καινούριο συμβούλιο θα εργαστεί σκληρά και άοκνα, με πλήρη επιμονή, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες χρονιές, και θα συνεχίσει να νοιάζεται και να διεκδικεί το καλύτερο για την Ομοσπονδία, για την ευημερία, τον εκσυγχρονισμό, την σωστή εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους και την παραβατικότητα προς όφελος των παιδιών μας. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα για το καλό των παιδιών μας και του εκσυγχρονισμού της παιδείας του τόπου μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










185