Το Παν. Κύπρου τίμησε τον αφυπηρετήσαντα Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών Α. Χριστοφίδη


Tις θερμές της ευχαριστίες προς τον Διευθυντή Διοίκησης και  Οικονομικών κ. Ανδρέα Χριστοφίδη, ο οποίος αφυπηρετεί μετά από 22 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς, εξέφρασε ομόθυμα η  Ολομέλεια της Συγκλήτου που συνήλθε στις 5 Ιουνίου 2013. Αυτό  ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και απόδοσης τιμής για το έργο  που ανέπτυξε από θέσεις στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας  του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αμέσως μετά, σε λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Κτηρίου Συμβουλίου  Συγκλήτου  «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» ενώπιον του Ακαδημαϊκού και Διοικητικού προσωπικού και με βαθιά  αισθήματα εκτίμησης και συγκίνησης, όλοι όσοι τον γνώριζαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εξέφρασαν τις  ευχαριστίες τους για αυτή την μακροχρόνια και αγαστή συνεργασία μαζί του, ευχόμενοι στον κ.  Χριστοφίδη ό,τι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία του.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση για την αρμονική και γόνιμη συνεργασία που διατηρούσαν. Ευχαρίστησε τον κ. Ανδρέα  Χριστοφίδη για το ζήλο που επέδειξε όσο υπηρέτησε, αρχής γενομένης από τη θέση του Προϊστάμενου  της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και  μετέπειτα από τη θέση του Διευθυντή Οικονομικών και  Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας, ο Πρύτανης ευχήθηκε στον Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών υγεία και κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς του  στόχους. «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να αξιοποιείτε τις πολύπειρες γνώσεις που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε νέα σας δραστηριότητα, αλλά και από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις σας θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν για αρκετό  ακόμα καιρό το Πανεπιστήμιό μας», ανέφερε ο Πρύτανης.

 

Στον κ. Ανδρέα Χριστοφίδη απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και το μετάλλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


143