To Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει θλίψη για τον θάνατο του τέως ΠτΔ Δ. Χριστόφια


Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Frederick, οι Πρυτανικές Αρχές και ολόκληρη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ως ένδειξη τιμής προς τον εκλιπόντα, στην Τελετή Απονομής των Βραβείων στους Πρωτεύσαντες Άριστους Απόφοιτους του Πανεπιστημίου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, στις 20.00 (αντί στις 19.00 όπως αρχικά είχε οριστεί) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το Πανεπιστήμιο Frederick τίμησε τον Δημήτρη Χριστόφια κατά την Τελετή Αποφοίτησης του 2011 στην οποία ήταν ο Επίτιμος Προσκεκλημένος. Αξιοσημείωτο στην ιστορική διαδρομή του Πανεπιστημίου Frederick, είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της Προεδρικής θητείας του Δημήτρη Χριστόφια, το Υπουργικό Συμβούλιο παραχώρησε την τελική άδεια λειτουργίας στο Πανεπιστήμιο.

Στην εξόδιο ακολουθία, το Πανεπιστήμιο θα εκπροσωπήσει ο Πρύτανης, Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, ο οποίος διατέλεσε Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια, την περίοδο 2011-2013. «Με περιέλαβε με απεριόριστη εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή, δίνοντας μου ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλιών για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το καθημερινό του ενδιαφέρον και την έγνοια που είχε για την παιδεία του τόπου και την απέραντη αγάπη που έτρεφε για τους φοιτητές, τους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τους ακαδημαϊκούς. Στήριξε έμπρακτα τον πολιτισμό και τους ανθρώπους των Τεχνών και των Γραμμάτων με ένταση και πάθος», δήλωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου μας.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173