Το Πανεπιστήμιο Middlesex φιναλίστ για το Green Gown Award 2017


Για δεύτερη φορά το πανεπιστήμιο Middlesex ανακηρύσσεται  φιναλίστ στην κατηγορία «Εγκαταστάσεις και Υπηρεσίες» των φετινών βραβείων Green Gown Awards, για τις δυο οικολογικές πρωτοβουλίες «MDX Goes Green» και «MDX Free wheelers» ως προς την συντήρηση, στήριξη και προστασία του περιβάλλοντος του πανεπιστημίου.

Τα διεθνούς εμβέλειας Green Gown Awards ιδρύθηκαν το 2004, με σκοπό την αναγνώριση των «πράσινων» πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν πανεπιστήμια και κολλέγια από ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία «MDX Goes Green» του πανεπιστημίου του Middlesex, κατά την πρώτη της φάση ενίσχυσε την πανεπιστημιούπολη του Hendon χρησιμοποιώντας τακτικές που επιτρέπουν το γρασίδι και άλλους οικότοπους να ευημερήσουν, ανακατασκεύασαν τις υφιστάμενες λιμνούλες για να ενισχύσουν τις τριγύρω περιοχές, και εισήγαγαν στο περιβάλλον ιθαγενή είδη για να ενθαρρύνουν την τοπική άγρια φύση. Η επόμενη φάση της πρωτοβουλίας ξεκινά τον Οκτώβρη και συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση πινακίδων για να βοηθήσει την κοινότητα να αναγνωρίζει το περιβάλλον γύρω της, καθώς προγραμματίζει την συντήρηση των λιμνών και την φύτευση βολών με την βοήθεια της Φοιτητικής Ένωσης και φοιτητών/εθελοντών του Πανεπιστημίου.

Η δεύτερη πρωτοβουλία MDSXFreeWheelers αφορά μια δωρεάν πανεπιστημιακή υπηρεσία ποδηλάτων, η οποία παρέχει επιλογές για την εναλλακτική και βιώσιμη μεταφορά. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017, ενθαρρύνοντας τους φοιτητές και το προσωπικό του Middlesex University να γυμνάζονται, να εξοικονομούν χρήματα και να συντηρούν το περιβάλλον με το να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της πανεπιστημιούπολης, του Allianz Park και των εστιών χρησιμοποιώντας ποδήλατα.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην σχετική δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


172