Το Πανεπιστήμιο του Middlesex γιόρτασε τη Βρετανική Εβδομάδα Επιστημών με ένα Φεστιβάλ STEM


 Το πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο γιορτάζει αυτό τον μήνα τη Βρετανική Εβδομάδα Επιστημών με το Φεστιβάλ Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών (STEM) στην πανεπιστημιούπολη Hendon, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς επισκέπτες  να αλληλοεπιδράσουν με τα ρομπότ και να μάθουν για τους εικονικούς κόσμους.

Κορυφαίοι εργοδότες, υπογραμμίζουν τη σημασία των προσόντων και δεξιοτήτων του STEM για την πλοήγηση στις σημερινές ταχέως εξελισσόμενες βιομηχανίες. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο το πανεπιστήμιο του Middlesex φιλοξένησε την πρώτη εκπαιδευτική μονάδα Cyber Factory του Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνεργασία με τη FESTO Didactic στις 14 Μάρτιου 2019.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις για το επιστημονικό έργο που πραγματοποιείται στο Middlesex. Επίσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους πανεπιστημιακούς και τους σπουδαστές του Middlesex σχετικά με το έργο τους σε συναρπαστικούς και καινοτόμους τομείς, από τη ρομποτική έως την ανάλυση των εγκληματικών πληροφοριών.

Ο Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου, Tim Blackman δήλωσε: "Το Φεστιβάλ προσφέρει στους νέους μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τα θέματα STEM μέσα από μια ποικιλία δια δραστικών δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι όταν οι σπουδαστές μας αποφοιτήσουν από το Middlesex να κινητοποιηθούν και να γίνουν οι επιστήμονες, οι μηχανικοί και οι μαθηματικοί του αύριο".

"Στο Πανεπιστήμιο του Middlesex προκαλούμε τους φοιτητές να αγγίξουν τα όρια των δυνατοτήτων τους ώστε να αναλύσουν, να δημιουργήσουν και να ανακαλύψουν ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών θεμάτων. Παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου οι σπουδαστές μαθαίνουν δεξιότητες του σήμερα τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε εργασίες στο μέλλον που δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί. "

Για περισσότερες πληροφορίες για το Middlesex University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










515