Το StudyUSA προσφέρει πληροφορίες σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στις ΗΠΑ


Η εταιρεία Σύμβουλοι Ανωτάτης Εκπαίδευσης StudyUSA είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε με την στήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Λευκωσία, για να φιλοξενεί το επίσημο Κέντρο EducationUSA στην Κύπρο. Διευθύνεται από τις εκπαιδευμένες συμβούλους Άννα Αργυρού και την Gülsen Öztoprak. Και οι δύο μαζί έχουν συνολικά περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην παροχή συμβουλών σχετικά με σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το EducationUSA βρίσκεται στο Κέντρο JW Fulbright κοντά στο ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ προσφέρονται δωρεάν σε μηνιαίες συναντήσεις, σε επισκέψεις σε σχολεία και παρουσιάσεις. 

Για φοιτητές που ενδιαφέρονται για σπουδές στις ΗΠΑ, το StudyUSA τους καθοδηγεί στο να εντοπίσουν τα καλύτερα πανεπιστήμια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και εντοπισμό υποτροφιών για Κύπριους φοιτητές.

Ιδιωτικές συναντήσεις πραγματοποιούνται με ραντεβού.

Οι ώρες για το κοινό είναι Τρίτη 9 – 5, Τετάρτη 11-6 και Πέμπτη 9-4.

Εκτός του ότι είναι το επίσημο πρόγραμμα του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, EducationUSA, το StudyUSA προσφέρει και άλλα προγράμματα που εξυπηρετούν την προώθηση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Κύπρου και οι Ηνωμένων Πολιτειών.  Προγράμματα όπως το Work and Travel, Πρακτική και Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι διαθέσιμα, καθώς και άλλα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών.

Για πληροφορίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνούν με το Study USA στο info@studyusa.com.cy ή στον αριθμό 22669757.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










424