Το Τμ. Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Παν. Νεάπολις σε International Workshop


Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών συμμετείχε την Παρασκευή 26.6.2015 στο Μιλάνο με παρουσίαση εργασίας και Αρχιτεκτονικής πρότασης στο International Workshop με τίτλο Agritecture and Landscape.

Το θέμα της εργασίας ήταν Landscape Renovation of Urban Spaces Territories Moutallos Cliffs και η ομάδα συμμετοχής αποτελείτο από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τζούλια Τζώρτζη και τους φοιτητές της Αρχιτεκτονικής Νικολέττα Πέτρου, Λευτέρη Βομβολάκη και Χριστίνα Δημητριάδη – Χριστοφή.

Επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στην EXPO πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο περίπτερο της Ιταλίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τον Αρχιτέκτονα και εμπνευστή τους Marco Visconti http://www.mvarchitects.it/ καθώς και ξενάγηση από τον Ισραηλινό Αρχιτέκτονα David Knafo που σχεδίασε το Ισραηλινό περίπτερο.

Τέλος σημαντική επιτυχία στην EXPO 2015 η επικείμενη υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του Τμήματος της Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του Τμήματος της Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου του Τορίνου μετά από πρόταση του Προέδρου του Τμήματος Αρχιτεκτονικής καθηγητή Rocco Curto.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


145