Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Παν. Frederick ανακοινώνει συνεργασία με το «Απόπλους»


Το  Εργαστήρι Πολιτισμού «Απόπλους» ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, το Πανεπιστήμιο Frederick και τα μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού του, θα προσφέρουν ακούραστα την τεχνογνωσία τους για την επιστημονική καθοδήγηση των μελών του «Απόπλους» σε εξειδικευμένα θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης και επιμόρφωσης των μελών του, εφαρμοσμένης έρευνας και παρέμβασης σε πολιτιστικά και ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα.

Για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων, το Πανεπιστήμιο Frederick, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Πολιτισμού «Απόπλους» θα προχωρήσουν στην από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, εργαστηρίων, εκπαιδευτικών και άλλων ακαδημαϊκών προγραμμάτων. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο Frederick προτίθεται να παραχωρεί αριθμό υποτροφιών  στα μέλη του «Απόπλους», ως ακολούθως:

  • Υποτροφίες προς όλα τα μέλη του «Απόπλους» για προπτυχιακά προγράμματα σπουδών,
  • Υποτροφίες προς όλα τα μέλη του «Απόπλους» για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Η συνεργασία του Πανεπιστημίου Frederick θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με κοινές εκδηλώσεις, ημερίδες και επιμορφώσεις που ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Ιστοσελίδα Εργαστηρίου Πολιτισμού «Απόπλους»: www.polapoplous.blogspot.com




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










232