Το υπουργείο Παιδείας έστειλε 2000 «Δέματα Αγάπης» για τα Βρεφοκομεία Αθηνών


Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για τη συνεισφορά σας στην εκστρατεία που έγινε για τη συλλογή χρημάτων και ξηράς τροφής για τα Βρεφοκομεία Αθηνών που έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2011.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει πληροφορηθεί ότι η διανομή και διαλογή της μεγάλης αποστολής «Δέματα Αγάπης» έγινε στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2012 στις αποθήκες του κατασκηνωτικού χώρου του Αγίου Ανδρέα Αττικής και στα Κεντρικά Γραφεία του Βρεφοκομείου Αθηνών. Η συνολική αποστολή από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ήταν 2000 πακέτα, υλικόπου ξεπερνούσε τα δύο εμπορευματοκιβώτια διαστάσεων 40 ποδών καθώς επίσης και εισφορές σε χρήματα που έφτασαν τις 20 χιλιάδες ευρώ περίπου τα οποία θα αποστέλλονταν υπό τη μορφή κουπονιών που θα εξαργυρώνονταν σε αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των 200 νηπίων, για τα οποία ήταν αρχικά η εκστρατεία, «Δέματα Αγάπης» έλαβαν αρκετοί μαθητές από διάφορα Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας καθώς επίσης και πολλοί άστεγοι που σιτίζονται από τη Δήμο Αθηνών. Η πρωτοβουλία για την συλλογή πακέτων αγάπης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Θέλουμε να πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε με αγάπη και αλληλεγγύη σε οποιοδήποτε κάλεσμα στήριξης του δοκιμαζόμενου λαού και ιδιαίτερα των παιδιών της Ελλάδας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










181