Τριετής φοίτηση σε όλα τα πτυχιακά προγράμματα του UWE στο Alexander College


Το University of the west of England – Alexander College παρουσιάζει ένα καινούριο προπτυχιακό κλάδο σπουδών τριετούς φοίτησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κολλεγίου:

Ο κλάδος Fashion δίνει την ευκαιρία μέσα από τρία χρόνια φοίτησης να αποκτήσουν οι φοιτητές μια σφαιρική γνώση στον τομέα της μόδας και ειδικότερα του fashion design, της παραγωγής υφασμάτων, ενδυμάτων, αλλά και άλλων συναφών κλάδων. Όσοι φοιτούν μαθαίνουν να δουλεύουν σε ομάδες και εξειδικεύονται μέσω της εμπεριστατωμένης έρευνας, μέχρις ότου καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις δικές τους δημιουργίες. Η δυνατότητα για παρουσίαση της δουλειάς τους, είναι ακόμα ένα προνόμιο – κίνητρο που δίνεται έτσι ώστε ο φοιτητής να προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά, παρουσιάζοντας όλο και πιο πρωτοποριακές ιδέες.

Επιπλέον, όλα γίνονται υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού του University of the West of England – Alexander College, ενώ η μάθηση υποστηρίζεται άψογα από τον τεχνικό εξοπλισμό που έχουν στη διάθεσή τους οι φοιτητές. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα μπορούν να σας προετοιμάσουν για να υποδεχθείτε ένα εύρος θετικών αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, καλύπτοντας τους τομείς του fashion design, της παραγωγής και γενικότερα της γαλούχησής σας στον κόσμο της μόδας.

Μερικά από τα κλειδιά που οδηγούν στην επιτυχημένη επαγγελματική  σταδιοδρομία είναι:

  • Ο σχεδιασμός μιας συλλογής και η δημιουργία υφασμάτων και ενδυμάτων με βάση τα κριτήρια μιας επαγγελματικής επίδειξης μόδας.
  • Η ενασχόλησή των φοιτητών με περιοδικά, ταινίες, φωτογραφίες και ιστοσελίδες που θα έχουν ως αποκλειστικό περιεχόμενο τη μόδα.
  • Η δημιουργία υφασμάτων που θα ξεχωρίζουν για την πρωτοπορία της δημιουργίας αλλά και αισθητικής τους άποψης.
  • Ο σχεδιασμός συλλογών που θα επικεντρώνονται στην προσωρινή φύση του κόσμου της μόδας. Μέσα απ’ όλα αυτά, ο φοιτητής καθίσταται έτοιμος να ανταποκριθεί άψογα και να παρουσιάσει μια επαγγελματική δουλειά που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στις πασαρέλες, τα περιοδικά μόδας καθώς και σε editorial μόδας.

Μέθοδος διδασκαλίας: Διαλέξεις, σεμινάρια, ομαδική εργασία, συνεργατική μάθηση, εργαστήρια, εκθέσεις.

Αξιολόγηση: Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσα από ένα εύρος διαφορετικών εργασιών που περιλαμβάνει γραπτές και πρακτικές ασκήσεις.

Στόχοι

  • Να αναπτύξει ο φοιτητής και να διευρύνει τη μάθησή του και να κατανοήσει ευρέως τους τομείς της μόδας και κλωστοϋφαντουργικής. Όλα αυτά θα προκύψουν μέσα από πειθαρχία, πρακτική εξάσκηση καθώς και ενδελεχή έρευνα και εξερεύνηση.
  • Να αναπτύξει μια καινοτόμο προσέγγιση που θα βοηθήσει στην υλοποίηση εργασιών. Η πρακτική αποπεράτωση όσων έγιναν γνωστά μέσα από την έρευνα αποδεικνύει την πρόοδο των φοιτητών.
  • Να κατανοήσουν οι φοιτητές την άμεση σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον απαιτητικό κλάδο της βιομηχανίας της μόδας και της παραγωγής των κατάλληλων υφασμάτων και ενδυμάτων.  
  • Να γίνεται κριτική, ανάλυση και εκτίμηση όσων έχουν επιτευχθεί μέσα από την πρακτική εφαρμογή των διδαχθέντων.
  • Να αναπτύξει ο φοιτητής τις απαραίτητες πνευματικές, κριτικές, τεχνικές και πρακτικές ικανότητες μέσα από ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο πειθαρχίας και επαγγελματισμού.
  • Να αποκτήσει ο φοιτητής τις απαραίτητες ικανότητες έτσι ώστε να εργαστεί με επιτυχία στους τομείς της μόδας, της κλωστοϋφαντουργικής και της βιομηχανίας.

Διάρκεια σπουδών: τρία χρόνια

Ώρες μαθημάτων: Πρωινά ή απογευματινά

Κριτήρια εισδοχής: Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή Foundation certificate/ Δίπλωμα καθώς και πιστοποιητικό καλής γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας

Ηλικιακό κριτήριο: 17+




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










152