UCLan Cyprus: Βραδιά Ενημέρωσης για τα προγράμματα Computing & Μαθηματικών


Το πτυχίο BSc (Hons) στα Μαθηματικά του UCLan κατατάσσεται στην τιμητική 5η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2012, μετά από τα παγκοσμίως κορυφαία Πανεπιστήμια του Cambridge, St Andrews, Warwick και Oxford, βάσει του πίνακα “Guardian League Table 2012”. O πίνακας της “Guardian” θεωρείται από τις εγκυρότερες και αξιόπιστες αξιολογήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο στον τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης.

Τα πτυχία του UCLan Cyprus θα είναι κοινά με αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου, σχεδιασμένα με όλα τα πρότυπα ποιότητας, αναγνωρισμένα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο (από το Quality Assurance Agency, QAA) όσο και στην Κύπρο (Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, ΚΥΣΑΤΣ, ΕΑΙΠ), λαμβάνοντας έτσι διπλή διαπανεπιστημιακή αναγνώριση. Όλα τα προγράμματα θα διδάσκονται από εξαίρετους και ταλαντούχους ακαδημαϊκούς, κατόχους διδακτορικού, με εκτεταμένη έρευνα και διεθνή εμπειρία.

Γιορτάζοντας τόσο τη δημιουργία της πιο καινούργιας Πανεπιστημιούπολης στην Ευρώπη, όσο και των μοντέρνων κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστήμιου UCLan Cyprus στην Λάρνακα, το UCLan Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να προσφέρει μία γενναιόδωρη χορηγία ύψους €2,950 το χρόνο, προς όλους τους φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στο UCLan Cyprus. Ο κάθε φοιτητής θα πληρώσει μόνο €7,000 για κάθε χρόνο σπουδών αντί του υφιστάμενου ποσού των €9,950 ετησίως. Η χορηγία προσφέρεται μόνο για φοιτητές που θα εγγραφούν αυτή την χρονιά στο UCLan Cyprus (ακαδημαϊκή χρονιά 2012/13), όπως και για φοιτητές που θα εγγραφούν από φέτος για την επομένη ακαδημαϊκή χρονιά (2013/14). Επιπρόσθετα, οι φοιτητές μπορούν να κάνουν αίτηση για την κρατική χορηγία μέχρι €3,417 ανά έτος σπουδών. Το UCLan Cyprus θα λειτουργήσει στις 2 Οκτωβρίου του 2012 στην περιοχή Πύλας, Λάρνακα.

Πληροφορίες: 24812121, admissions@uclancyprus.ac.cy, www.uclancyprus.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










228