UCLan Cyprus: Βραδιά Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Νομικής την Πέμπτη


Μάθετε τα πάντα για τα προγράμματα σπουδών της Νομικής Σχολής του UCLan Cyprus, από το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστήμιου, όπως επίσης και σημαντικές πληροφορίες για οικονομική, προσωπική και επαγγελματική στήριξη. Η Νομική Σχολή θα συνδυάζει εκπαίδευση στο αγγλικό και στο Κυπριακό δίκαιο έτσι ώστε οι απόφοιτοι να έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν όχι μόνο εκ των δύο συστημάτων δικαίου, αλλά και την κατανόηση όλης της νομικής ορολογίας, τόσο στην αγγλική όσο και στην ελληνική γλώσσα.

Διεθνείς πιστοποιήσεις κύρους για τη Νομική Σχολή του UCLan Cyprus

* Το Πτυχίο Νομικής (LLB) του UCLan Cyprus είναι το μόνο στην Κύπρο που έχει πιστοποιηθεί από το Κοινό Ακαδημαϊκό Συμβούλιο (JASB) της Αγγλίας και της Ουαλίας. Το JASB αντιπροσωπεύει την Αρχή Δικηγόρων & Νομικών Συμβούλων και την BarStandardBoard (οι ρυθμιστικοί φορείς για τους νομικούς συμβούλους και τους δικηγόρους στην Αγγλία και την Ουαλία). Με αυτή τη πολύ σημαντική πιστοποίηση, η Νομική στο UCLAN Cyprus, αναγνωρίζεται ως ένα υψηλού βαθμού πτυχίο Νομικής, και απαλλαγή από το ακαδημαϊκό στάδιο της επαγγελματικής νομικής κατάρτισης για όσους επιθυμούν να γίνουν Νομικοί Σύμβουλοι ή/και δικηγόροι.

*. Το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire έχει αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες Νομικές σχολές τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και διεθνώς. Αυτό επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, με την είσοδο του UCLANΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 200 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ "QS 2012".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










204