«Το φαινόμενο της διαφθοράς μέσα από τα μάτια των μαθητών»


1ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης από τη Διεθνή Διαφάνεια-Κύπρος

Ο Οργανισμός Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος προκηρύσσει διαγωνισμό ζωγραφικής και ποίησης για τους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Κύπρου.  Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλες τις τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείουκαι υπάρχει σχετική έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Ενημερώσεις και προσκλήσεις έχουν σταλεί σε όλα τα σχολεία.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα έργα τους μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2016 στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 27, City Business Centre, Γραφείο FF08, 1075 Λευκωσία.  Υλικό που θα αποστέλνεται μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα γίνεται αποδεκτό. Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://transparencycyprus.org/archives/4716και στο τηλέφωνο 22 025772.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Οργανισμός την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, Παγκόσμια Μέρα κατά της Διαφθοράς και για την οποία το κοινό θα ενημερωθεί σχετικά.Οι πρώτοι νικητές θα λάβουν χρηματικά ποσά ενώ οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές θα πάρουν τιμητικά έπαθλα.

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός μας έχει ήδη προσκληθεί σε αρκετά σχολεία για ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της διαφθοράς, γεγονός που βοηθά τους μαθητές να αποτυπώσουν καλύτερα στο χαρτί τις σκέψεις τους για αυτό.

Ο Διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια του πρωτοβουλίας του Οργανισμού, «Διαφάνεια και Παιδεία», με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για το καταστροφικό φαινόμενο της διαφθοράς.

Η Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρος αναμένει τα έργα των μαθητών της Κύπρου μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










160